Regulacja pod lędźwie - Octavia II Tour

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wojtas_Poznań
    RS
    • 2010
    • 2822

Zamieszczone przez Octavianos
    najlepiej niech napiszą Ci, którzy nie maja regulacji pod lędźwie i dadzą swoje spostrzeżenia nt. jazdy w takich fotelach na dłuższych trasach
    ja nie mam i zawsze żyje musiałbym porównać "efekt" i przejechać się kiedyś autem wyposażonym w regulację.... wtedy byłby jakiś punkt odniesienia generalnie to po dłuższych trasach bardziej mnie d**** boli niż plecy
    SPOT Poznań:
    .....
    ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• bartolo36
      Classic
      • 2011
      • 29

ja osobiście to zamówiłem nie wiem jak działa ale wiem że jeśli teraz nie wydasz tych 6 stówek to będzie Ci to bardzo ciężko zrobić i dlatego to kupiłem a w zasadzie dostałem za FREE
      Bartek

Komentarz

• krzysiek83wpr
        Rider
        • 2010
        • 362

A ja Wam powiem. że tego wynalazku nie mam, a myślę że by się przydał.. choć każdy mówi ze w OII ta regulacja jest minimalna, to moim skromnym zdaniem fotele w OII są standardowo tak zrobione, że jak siedzę to przydało by mi się bardziej docisnąć plecy do fotela na odcinku właśnie ledzwiowym, a siędząc sobie normalnie plecy nie przylegają za mocno właśnie w dolnej części.

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

Regulacja pod lędzwie w O II wcale nie jest minimalna tylko taka jaka ma być. Nie wyobrazam sobie jazdy z dłuzszą trasę bez tego elemntu wyposazenia. Nie dalej jak wczoraj wsiadłem do sluzbowej O II 2.0 FSI ustawiłem fotel i .... czegoś mi brakowało. Dopiero po wyparciu podpórki pod lędzwie poczułem że siedzę tak jak powienieniem i że jest mi wygodnie.
          Czarny Elegance

Komentarz

• darek_wawa
            Drive
            • 2010
            • 75

Również zauważyłem że w OII fl regulacja lędźwiowa jest naprawdę minimalna. W porównaniu np do Yetiego gdzie wyraźnie było czuć różnice ustawień tutaj kręcę kręcę, a różnica ciężko wyczuwalna....

Komentarz

Pracuję...